- H&J’s Reapers Delight - https://reapers-delight.nl -

Over mij

Als jochie van 17 had ik mezelf in 1989 aangemeld bij de Koninklijke Marine, na 2 dagen keuring werd ik met een paar anderen goedgekeurd, en toen begon het grote avontuur.

Bij de Marine ben ik in contact gekomen met de Indische keuken, op woensdag blauwe hap en zondags een uitgebreide rijst tafel.

Op mijn vele reizen bij de Marine en buiten de Marine ben ik met diverse keukens in aanraking gekomen en heb die kennis meegenomen naar de burgermaatschappij waar ik na de Marine ben gaan werken als kok en opklom tot Chef-Kok.

Nu maak ik Sambals, Chutney’s en Hotsauce gemaakt van de Carolina Reaper die ik voor het verwerken rook zodat de brouwsels een specifieke rooksmaak krijgen, de Carolina Reaper is een van de heetste pepers ter wereld, dus deze creaties zijn niet geschikt voor mensen die de sambal van de chinees al heet vinden.

Ik hoop dat jullie genieten van mijn creaties die ik vooral met veel liefde maak.

Even voor de duidelijkheid, ik ben geen bedrijf, dit is geen winkel, alles wat ik maak gaat weg voor de kostprijs, het maken van sambals enzv. is een hobby van me, maar ik moet er zelf geen geld bij gaan neerleggen natuurlijk. Producten gemaakt met de Carolina Reaper worden voor veel hogere prijzen verkocht op internet, dat kan je vinden op google.

Er komen zware tijden aan voor mensen die het al niet breed hebben, dit door het wanbeleid van deze incompetente regering, ik steun daarom stichting “Twitter helpt” en zit ook in het bestuur, hier bieden we hulp aan de minder bedeelden onder ons, ik bied bijvoorbeeld maaltijden aan. Heb je zelf hulp nodig of kan je hulp bieden, neem dan eens een kijkje op onze site. Samen sterk!

https://www.twitterhelpt.nl/[1]

Wil je ons steunen dan is een kleine bijdrage zeer welkom.

Doneren[2]

H&J’s

leuk filmpje over de Carolina Reaper.

Sean Evans and Chili Klaus Eat the Carolina Reaper, the World’s Hottest Chili Pepper | Hot Ones – YouTube[3]

Endnotes:
  1. https://www.twitterhelpt.nl/: https://www.twitterhelpt.nl/
  2. Doneren: https://www.twitterhelpt.nl/doneren/
  3. Sean Evans and Chili Klaus Eat the Carolina Reaper, the World’s Hottest Chili Pepper | Hot Ones – YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=9k-SBpElcWA