650 gr procureur
3 eetl. olijfolie
2 ui, gesnipperd
4 teentjes knoflook, fijngehakt
50 gr bloem
6,5 dl runder bouillon
1 klein blikje tomatenpuree
250 gr champignons, in plakjes
2 grote groene en rode paprika, in blokjes gesneden
1 1/2 theel nootmuskaatborrelglas vodka
2 eetl. gerookte paprika poeder
4 eetl crème fraiche
zout & peper
Bereiding.
snijd het vlees in reepjes van 1 cm dik.
Verhit de olie in een grote grill of braadpan en bak het vlees, de ui en de knoflook gedurende 4 tot 5 minuten, totdat alles licht gebruind is.
Voeg de bloem en de tomatenpuree toe, giet de bouillon erbij en roer alles goed door elkaar.
Voeg de champignons, de paprika, zout, peper, paprika poeder, vodka en nootmuskaat toe.
Breng het geheel aan de kook, doe de deksel op de pan en laat het gerecht 40/45 minuten sudderen.
Haal de pan van het vuur en voeg de crème fraiche door het mengsel.