300 gram macaroni
2 uien
4 teentjes knoflook
200 gram macaroni/spaghetti groente
2 flinke kipfilets
200 gr garnalen
2 el bami trafasie
1/2 tl trassie trafasie
1 el tomatenpuree
1 bosui
olie
2 el masala kerrie
1 theelepel H&J’s sambal garlic
Bereiding.
- Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Pel en snipper de ui en hak de knoflook fijn.
- Snijd de kipfilet in kleine stukjes.
- Verhit wat olie in een wokpan en fruit de ui met knoflook aan. Voeg na 3 minuten de kipfiletstukjes toe en bak deze gaar.
- Hak de macaroni groente fijn en voeg dit toe aan de pan. Roerbak dit 2 minuten mee.
- Voeg de bami trafasie, trassie trafasie en tomatenpuree, massala kerrie, sambal toe en roer dit goed door en laat dit nog even pruttelen, doe als laatste de garnalen erbij en laat die nog 3 minuten meegaren, giet de macaroni af en schep de macaroni door de saus.
- Garneer met wat bosui.