Pollo Chimichurri 4 personen

  • 4 kippenbouten
  • 5 eetlepels sojasaus (marinade)
  • Sap van 3 limoenen (marinade)

chimichurri

  • 3 tenen knoflook gepeld
  • 1 rode ui gepeld
  • 1/2 bosje platte peterselie
  • 5 takjes koriander
  • 1 rode peper
  • 1/2 el oregano
  • 4 el rode wijnazijn
  • 2 el olijfolie
  • peper
  • zout




Bereiding.

Marineer de kippenbouten in de sojasaus en limoensap, laat dat een paar uur staan in de koelkast, daarna zouten en braden in de oven.

Maak je de chimichurri. Hiervoor doe je alle ingrediënten in de keukenmachine. Laat deze net zolang draaien tot je een grof kruidenmengsel hebt. Drapeer dat over de kippenbouten, serveer met knoflookbrood en een frisse salade.


Print pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *