Foe Yong Hay 4 personen

300 gram kreeft/krab/garnalen 30 gram peultjes
30 gram worteltjes

Teentje knoflook fijngesneden

20 gram bamboescheuten
5 eieren

3 eetlepels tomatenpuree
1 eetlepel tapiocameel

20 gram reuzel
1 theelepel djahé

Peper, zout en suiker




Bereiding.

De peultjes, worteltjes en bamboescheuten grof snijden en in de reuzel aanfruiten met de fijn gesneden knoflook. De losgeklopte
eieren vermengen met de aangefruite groenten en de kreeft, krab, garnalen hieraan toevoegen. Bak
van dit geheel een omelet, deze mag niet te bruin worden. Saus: de tomatenpuree iets afslappen met bouillon en
daarna bijbinden met het tapiocameel. Op smaak brengen met peper, zout, djahe en suiker. De omelet op een platte schaal doen en overgieten met de saus. Daarna nog wat doperwten als garnering.


Print pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *